Felhasználási feltételek

Last Updated On: november, 2022

BEVEZETÉS

Societatea SC Euro Universal Maketing SRL, entitate juridică cu sediul in Valea Poienii, 17, Comănești, 605200, Bacău, Romania, cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J4/822/2018 și CUI RO39433433, în calitate de operator economic, dorește să vă informeze despre folosirea și acceptarea tuturor termenilor și az alábbiakban részletezett feltételek.

Ahhoz, hogy megfelelően tájékozódhasson az oldal használati feltételeiről, kérjük, minden alkalommal, amikor ezt használja, tekintse át az ezen az oldalon található összes információt webhelyen.

Ezek az általános feltételek határozzák meg a webhely használatának feltételeit rulmentidevanzare.ro a potenciális látogatók vagy ügyfelek által. Az oldal megnyitásával és böngészésével teljes mértékben elfogadja az alább leírt használati feltételeket.

SC Euro Universal Maketing SRL jogosult egyoldalúan módosítani vagy frissíteni az Általános Szerződési Feltételeket itt: bármikor az oldalt használó személyek előzetes értesítése nélkül.

SC Euro Universal Maketing SRL nem tudja garantálni az oldal folyamatos és megszakítás nélküli használatát. Hibák, hibák, vírusok vagy más káros viselkedés léphet fel a Webhelyen vagy a szervereken, amelyek elérhetetlenné teszik azt. Csak a SC Euro Universal Maketing SRL cég tud minden intézkedést megtenni az ilyen kellemetlen események lehető legrövidebb időn belüli korlátozására és kiküszöbölésére.

Fenntartjuk a jogot bármely személy hozzáférésének megszüntetésére vagy korlátozására. az oldalon bármikor, előzetes értesítés és felelősség nélkül, ha a jelen Általános Szerződési Feltételek be nem tartását, vagy a felek közötti, az oldalon keresztül fennálló kapcsolatok eredménytelenségét tapasztaljuk.

KIFEJEZÉSEK MEGHATÁROZÁSA

< strong>Ügyfél – bármely természetes vagy jogi személy lehet, aki hozzáférést kap a tartalomhoz a Bearings Services Company által elérhetővé tett bármely kommunikációs eszközön keresztül (elektronikus, telefonos stb.), vagy egy meglévő felhasználói szerződés alapján. a vállalat és a cég között .

Felhasználó - bármely természetes vagy jogi személy, aki a következő oldalon van regisztrálva: .

FELTÉTELEK ELFOGADÁSA

A webhely használata rulmentidevanzare.ro a jelen Általános Szerződési Feltételek feltétel nélküli és teljes elfogadását jelenti. A webhely használatával .

A platformunkon keresztül forgalmazott termékek újak, eredeti gyártói csomagolásban. Valamint a SC Euro Universal Maketing SRL és a megrendelő között létrejött szerződés helyébe lépő számla kiállításának pillanatáig sem az ár, sem a műszaki leírás nem jelent semmiféle szerződéses kötelezettséget, és csak telefonos értesítéssel és a az ügyfél szerződése.</p >

A szállító mentesül a garanciával kapcsolatos felelősség alól vagy az alábbi helyzetekben mondható el:

 • A terméket nem az oldalunkról vásárolták rulmentidevanzare.ro
 • A terméket nem telepítették ide a RAR vagy a jármű gyártója által felhatalmazott szakműhelyben/szervizben.
 • A termék hibás összeszerelés vagy más hibás vagy kopott alkatrészek miatt hibásodott meg.
 • A termék (a csapágy) ) rosszul választották ki, vagy a gyártó katalógusában feltüntetetttől eltérő célra használták.
 • A terméket a vásárló hibás adatszolgáltatása miatt nem azonosították megfelelően, vagy az összeszerelés során nem hasonlították össze a termékkel. cserélendő alkatrész.
 • A terméken ütések, karcolások, hajlítások, szakadások vagy deformációk nyomai láthatók.

A megvásárolt termékek visszaküldésének általános feltételei

 • A visszaküldeni kívánt termékeknek ugyanolyan állapotban kell lenniük, ahogyan átvette őket.

li >

 • A termékeket vissza kell küldeni ugyanabban a csomagolásban (dobozban) van, amelyben átvették.
 • A termékeket az esettől függően az összes kapott tartozékkal/ajándékkal együtt kell visszaküldeni.
 • Ha Ön vásárolt több termék azonos kóddal, csak akkor fogadunk vissza minden terméket, ha az egyik lepecsételve, a többi ép.
 • A visszaküldést minden eredeti címkével sértetlen, az eredeti jótállási jegy, ill. a termékkel együtt leszállított összes dokumentumot.
 • Nem fogadunk el olyan termékeket, amelyek jogosulatlan beavatkozáson estek át, amelyeken kopás vagy túlzott használat nyomai láthatók, karcok, forgácsok, ütések, ütések, festékek, rajzok, jelölések, feliratok , szerelési nyomok (helyes/hibás).

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, kérjen árajánlatot közvetlenül a a weboldalt nekünk, a szükséges adatok helyes megadásához, valamint a termékek mennyiségének ill lépjen kapcsolatba velünk az +40742616335 telefonszámon.

A FELHASZNÁLÓ/ÜGYFÉL KÖTELEZETTSÉGEI

A Felhasználó / Ügyfél köteles valós és pontos adatok megadására a személyéről, amikor ezt az információt megrendelés leadásához vagy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltéséhez kérik. Ha gyanítjuk, hogy ez az információ nem valós, fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk a felhasználó hozzáférését az általunk kínált termékekhez vagy szolgáltatásokhoz.

Nincs felhasználó és/ vagy az ügyfélnek nincs joga automata vagy manuális eszközzel ellenőrizni a helyszínen elérhető anyagokat. Az információkat a cég tulajdonában lévő vagy bérelt szervereken tároljuk, illetéktelen felhasználók hozzáférése tilos. A szerverekhez való jogosulatlan kísérlet és/vagy hozzáférés esetén a cselekmény bűncselekménynek minősül, és a hatályos román jogszabályok szerint büntetendő.

Teljes polgári és büntetőjogi jogorvoslat A felhasználó által az interneten közzétett és/vagy továbbított információkért, valamint az e tevékenységekből eredő következményekért kizárólag a felhasználót terheli a felelősség.

A webhely összes felhasználója és/vagy ügyfele .

SZOLGÁLTATÓ OLDAL TARTALMARA VONATKOZÓ JOGAI</h4 > < p style="text-align: justify;">A szolgáltató teljes és teljes tulajdonjoggal rendelkezik, és ezáltal minden szerzői és szabadalmi jog. A Szoftverterméket nem terjesztheti tovább, értékesítheti, visszafordíthatja, szétszedheti, nem másolhatja emberi érzékelhető formában. A SC Euro Universal Maketing SRL nem ruházza át a szoftvertermék tulajdonjogát.

Az ezen az oldalon található összes termék vagy tájékoztató adat a szállító tulajdonát képezi, amely fenntartja magának a jogot, hogy az oldal tartalmát, termékeit, ajánlatait és/vagy struktúráját bármikor, az ügyfeleknek/felhasználóknak szánt előzetes tájékoztatás nélkül módosítsa és frissítse.

SZELLEMI TULAJDON

A webhely teljes tartalma rulmentidevanzare.ro, tartalom szerint a képeket, szövegeket, grafikákat, linkeket -s és minden egyéb audiovizuális tartalom, valamint grafikai tervezés, forráskód és minden egyéb adat és információ a következőhöz tartozik: SC Euro Universal Maketing SRL

Ez Az információ a szerzői jogi törvény 1. sz. törvény, a 123/2005. számú sürgősségi kormányrendelet és a 329/2006. A következő helyen közzétett információ: rulmentidevanzare.ro semmilyen módon nem továbbítható vagy másolható a partner írásos hozzájárulása nélkül a szállító jogi képviselője. E feltételek be nem tartása a vonatkozó törvények szerint büntetendő.

A webhely elérése és használata rulmentidevanzare.ro ingyenesek, és célja, hogy segítsenek a felhasználóknak és/vagy ügyfeleknek megtalálni a szükséges információkat a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon, az egyes követelményeknek megfelelően.

Egyetlen felhasználó és/vagy ügyfél sem szerzi meg a webhely használatával, böngészésével és elérésével. jog vagy bármilyen engedély a weboldalon található információk felhasználására, vagy a webhelyről megrendelt termékek bármely szellemi/ipari tulajdonjogára.

További információért lásd: < span style="color: #0000ff;">Cookie-szabályzat és Adatvédelmi irányelvek. Ha további kérdése van, forduljon hozzánk a következő e-mail címen: eurouniversalmarketing@gmail.com

Rulmenți de vânzare bruker COOKIES

Ved å klikke på "Ja, jeg godtar" godtar du bruken av informasjonskapsler som er installert på nettstedet. Disse brukes til å gi deg den best mulige nettopplevelsen.

Detaljer